About Us

Onze passie – Voor jouw project

welkom bij wood made

Een doener en een denker, de perfecte combinatie nietwaar? Naast dat wij al tien jaar een stel zijn, hebben wij een aantal jaar geleden onze krachten gebundeld. Waar Denny een passie voor hout heeft en een echte doener is, is Shiona juist de persoon die het overzicht bewaard en ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt. Met onze achtergronden als meubelmaker en interieurontwerpster vullen wij elkaar naadloos aan. Met veel werkervaring en een brede achtergrond op het gebied van interieur hebben wij samen WOOD MADE gecreëerd. Speciaal voor jou houtgemaakt!

Wij zijn beiden harde werkers met een grote dosis doorzettingsvermogen, niets is ons te gek en wij denken graag met je mee. Benieuwd wie zij zijn? Lees dan snel verder!

Meet Denny

Denny is een afgestudeerd meubelmaker met een grote voorliefde voor het maken en mentoren van exclusieve trappen. “Hier heb ik jarenlang een uitdaging in gevonden, maar na vijf jaar dromen was het tijd om van mijn passie mijn werk te maken. Namelijk het maken van alles op het gebied van hout”. Denny was als kind altijd buiten, creatief bezig en maakte graag houten hutten. “Ik speelde veel in de bossen en hout trok mij erg aan. Het is makkelijk te bewerken, een natuurlijk product en het geeft een gevoel van warmte. Je kunt er écht alles mee maken.” Toen hij 16 jaar was leerde hij veel in de houtzagerij waar hij destijds werkte. Hij deed steeds meer klusjes en het werken met hout begon zijn passie te worden. Samen met Shiona vormt hij een sterk team. “Ik vind het leuk om bij haar te zijn en haar om mij heen te hebben. We hebben dezelfde denkwijze en als ik haar wat uitleg begrijpt zij het meteen, ik ben ontzettend trots op wat wij samen doen!”.

Meet Shiona

Shiona is afgestudeerd als interieurontwerpster en heeft altijd een grote passie gehad voor interieur en design. Na een lange tijd werkzaam te zijn geweest als Senior Interior Designer bij IKEA voelde ze dat het tijd werd voor iets anders. “Ik begon na te denken, wat is dan iets anders en hoe zie ik dat voor me? Ik ben vaak de regeltante van het stel en Denny kreeg het steeds drukker met WOOD MADE. We vullen elkaar perfect aan.” Zo gezegd, zo gedaan. Op dit moment kan ze haar gevoel voor interieur nog steeds goed kwijt bij WOOD MADE. “We doen het echt samen, ik denk vaak met Denny mee over adviezen voor onze klanten. Ik houd mij daarnaast vooral bezig met de planning van alle projecten en de ontwerpen van de overkappingen en meubels op aanvraag.” 

 

Zien wij je snel? We komen graag bij je langs voor een kennismaking!